Hirdetés

E3 2017 - a Destiny 2 PC-s változata nem egy sima port lesz

|

A Bungie egyik munkatársa megnyugtatta a rajongókat, hogy nem csak a konzolos verziókon lesz a hangsúly.

Hirdetés

Biztosan rengeteg játékosnak emelkedett meg a pulzusa, amikor kiderült, hogy a Destiny 2 már PC-re is meg fog jelenni, és a fejlesztők is nagyon jól tudják, hogy ez egy különleges dolog, így nem is veszik félvállról az egészet.

David Dague, a Bungie közösségi menedzsere a GameSpotnak beszélt egy kicsit arról, hogy milyen kihívásokkal és lehetőségekkel állnak szembe a Destiny 2 PC-s változata kapcsán. Elmondta, hogy már alig várják a PC-sek megérkezését a játékba, és hogy ez nekik egy teljesen új élmény, ezért nagyon izgatottak amiatt, hogy egy új platformra is megjelenik az alkotásuk.

Dague kihangsúlyozta, hogy nem egy egyszerű portról van szó, hanem ezt is az alapoktól építették fel, figyelve arra, hogy minden meglegyen benne, amit egy PC játékos elvár.

Ti milyen funkciókat látnátok szívesen a Destiny 2 PC-s verziójában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)