Hirdetés

E3 2018 - a Devil May Cry 5 valószínűleg Londonban játszódik

|

A trailer alapos vizsgálata után úgy néz ki, hogy Londonba kalauzol minket a következő démonvadászatunk, vagy legalábbis egy olyan városba, ami nagyon hasonlít rá.

Hirdetés

Az idei E3-on végre megmutatta magát a Devil May Cry 5, amelyben végre ismét a régi karakterekkel játszhatunk majd, a negyedik részből megismert Nero főszereplésével. Habár a történetről még nem igazán derült ki semmi, a helyszínről azért már lehetnek sejtéseink.

Hirdetés

A Devil May Cry 5 trailer annyira akciódús volt, hogy igazából senki se figyelt eleinte a háttérre, viszont most szemfüles rajongók szerint az egyes részletekből az derül ki, hogy a játék minden bizonnyal Londonban, vagy egy arra hasonlító helyszínen játszódik. Ugye ez azért is érdekes, mert a sorozat korábbi darabjai mind kitalált helyeken játszódtak (a negyedik része pl. Fortuna Cityben).

A legfontosabb és legfelismerhetőbb motívum mindenképpen az alábbi képen látható piros emeletes busz, hiszen ez általában véve London egyik legjellegzetesebb ismertetőjegye:

Akik jártak már arra felé, azoknak az alábbi utcatábla és logo is ismerős kell, hogy legyen, hiszen még ha nem is pont így néznek ki, nagyon hasonlítanak:

Érdemes az alábbi hídra is vetni egy pillantást, habár fontos megjegyezni, hogy a valódi Tower Bridge tökre nem így néz ki, de azért a jellegét mégis eléggé elkapja (ebből jöhet az a következtetés, hogy nem Londonba utazunk, csak egy hasonló helyre):

Kíváncsiak vagyunk, hogy végül mennyire válik majd be az elmélet, valamint hogy hogyan fog ez beilleszkedni majd a játék történetébe. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)