Hirdetés

E3 2017 - a Devolver Digital is tart egy előadást

|

A főleg indie játékokkal foglalkozó kiadó idén először mutatja be közelgő játékait egy sajtókonferencia keretében.

Hirdetés

Tegnap már azt hittük, kialakult az E3 2017 menetrendje, hiszen a nagyok közül az utolsó, a Ubisoft is bejelentette sajtókonferenciája időpontját. Lehet, hogy később is érhetnek még minket meglepetések.

A Devolver Digital egy tweetben közölte, hogy előadással készül az idei E3-ra, de nem árulta el az idejét, és a várható játékokról sem esett szó. A két legnagyobb, felügyelete alatt készülő cím a The Talos Principle 2 és a Serious Sam 4, de hozzá tartozik a Sometimes Always Monsters, a Serious Sam's Bogus Detour, az Eitr, a Ruiner, a Minit, a Crossing Souls és az Ape Out is. 

Az sem tiszta, hogy Nintendo-szerű élő bejelentkezés, vagy klasszikus értelemben vett konferencia lesz-e, valamint hogy közvetítik, vagy csak a sajtó akkor épp Los Angelesben tartózkodó része vehet részt rajta. Várjuk a fejleményeket, nagyon kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)