Hirdetés

Az idei E3-ra is készül egy sajtókonferenciával a Devolver Digital

|

Részleteket nem tudtunk meg a bemutatóról, de a kiadó nagy valószínűséggel ismét valami őrültséggel fog előállni.

Hirdetés

Az E3 általában a nagy bejelentések időszaka a videojáték-iparban, ám a főként indie játékokra szakosodott Devolver nem veszi annyira komolyan ezt az egészet. 

Hirdetés

A srácok először 2017-ben tartottak E3-as bemutató, ami egészen rendhagyóra sikeredett. A 2018-as rendezvényen sem volt ez másként, hiszen tavaly is egy meglepően őrült műsort adtak elő a nézők számára, ahol csak úgy fröcsögött a művér. Most pedig a csapat a Twitteren jelentette be, hogy idén is megrendezik az E3-as sajtókonferenciájukat, amiről ugyan még nem árultak el semmit, de valószínűleg nem túlzás azt állítani, hogy ezúttal is egy különleges produkcióra számíthatunk majd.

Nektek tetszettek a Devolver eddigi sajtókonferenciái?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)