Hirdetés

DiRT 2 - E3 teaser

|

Befutott az első, viszonylag információdús DIRT 2 E3 teaser.

Hirdetés

A Colin McRae sorozat legújabb tagja szeptemberben érkezik, és az extrém rally szerelmeseinek mindenképpen kötelező lesz a beszerzése. A DiRT 2 9 ország 100 helyszínére kalauzolja el a versenyezni vágyókat.

A DiRT 2 során a valós életből ismert pilótákkal is találkozhatunk. Olyan arcokkal, mint Dave Mirra, vagy Tanner Foust. Ahogy az már írtuk DiRT 2 előzetesünkben, ebben a részben nem árt majd jóban lenni mindenkivel, mert ha nem igyekszünk eléggé, akár versenyekről is lemaradhatunk. A DiRT 2 grafikája és zenéje is durvának tűnik. A kocsik ripityomra törnek, az ismert számok a fülünkbe dübörögnek, a stadionokban pedig őrjöng a tömeg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)