Hirdetés

E3 2015 - hangulatos videón a Dirty Bomb zsoldosai

|

A Wolfenstein: Enemy Territory és a Brink alkotóinak új játéka, a Dirty Bomb is szerepelt az E3-as PC Gaming Shown, amihez természetesen dukál egy új trailer is, amiben a játékban szereplő karakterek mutatkoznak be.

Hirdetés

Már a nyílt béta állapotában van a Dirty Bomb, a multis FPS-ek műfajába anno a Wolfenstein: Enemy Territoryval berobbanó Splash Damage legújabb játéka, ami az először megrendezett E3-as PC Gaming Shown is bemutatkozott. A legújabb előzetesben a poszt-apokaliptikus Londonban boldogulni próbáló zsoldosokkal ismerkedhetünk meg.

A trailerből talán ez nem jön át, de a játékban több részből álló feladatokat kell teljesítenünk (amit talán a Chivalry Team Objective módjához lehetne hasonlítani), így a küzdelem folyamatosan új pályarészekre tolódik át. A free-to-play lövöldében természetesen vásárolhatunk is cuccokat, így például játszható karaktereket is, viszont az E3 alkalmából a Dirty Bomb kiadója, a Nexon úgy döntött, hogy kiosztanak százezer kódot az egyik zsoldoshoz, erre az akcióra ezen a linken tudok regisztrálni, hátha még maradt a kódokból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)