Hirdetés

E3 2019 - két egyjátékos DLC-t is kap a Doom Eternal

|

Nem csak multiplayer bővítményekre számíthatunk majd az új Doom kapcsán.

Hirdetés

Folyamatosan csordogálnak az újabbnál újabb Doom Eternal infók. Most épp arra derült hogy, hogy két darab single-player DLC is jön majd a játékhoz. A gyűjtői kiadásban rögtön ott figyel a Doom Eternal Year One Pass, ez a szezonbérlet pedig az említett két bővítményhez ad hozzáférést. 

Hirdetés

Az is kiderült továbbá, hogy az említett két DLC-t a játék megjelenését követő egy esztendőn belül megkapjuk, azaz mivel a Doom Eternal egészen pontosan 2019. november 22-én jelenik meg, az egyjátékos kiegészítések még 2020 vége előtt be kell hogy fussanak. Arról egyelőre semmiféle információk nincs, hogy mit is takarnak majd ezek a DLC-k, egyelőre a sötétben tapogatózunk. A 2016-os Doom csak multiplayer expanziókat kapott, szóval ez viszonylag új megoldás lesz. 

Ti milyen single-player DLC-knek tudnátok a leginkább örülni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)