Hirdetés

E3 2019 - választ kapunk Doomguy kilétére

|

A Doom Eternalból ki fog derülni, hogy ugyanazt a főhőst irányítjuk-e, mint a klasszikus epizódokban.

Hirdetés

A 2016-os reboot óta lógott a levegőben a kérdés, hogy vajon az eredeti Doom-játékok egy újragondolását, vagy a 90-es évekbeli széria közvetlen folytatását kaptuk meg az id Software-től. Egyértelmű választ nem kaptunk erre a kérdésre, viszont nagyon úgy tűnik, hogy a Doom Eternal közelebb visz majd minket a valósághoz.

Hirdetés

A Game Informer készített korábban interjút a játék producerével, Marty Strattonnal és a kreatív igazgató Hugo Martinnal. A franchise főhőse körüli kultuszról is faggatták a fejlesztőket, akire egyébként a Doom Guy mellett a Doom Marine vagy Doom Slayer neveken is hivatkoznak a stúdión belül. Az eredeti elgondolás az volt, hogy a karakter a Die Hardból ismert John McClane és a Halloween-széria maszkos sorozatgyilkosának, Mike Myersnek egy afféle fúziója legyen, aki egyszerre igazi akcióhős és kegyetlen szörnyeteg.

Martin elárulta, hogy a Doom Eternal végigjátszása után többet fognak tudni a rajongók Doom Guy kilétéről:

"Az biztos, hogy választ adunk majd arra a kérdésre, miszerint ez a fickó a 1993-as Doomból megismert karakter-e, sőt, valójában még ennél is több fog kiderülni."

Martin hozzátette, hogy rengeteg rejtély van a Doom-univerzumban, ahhoz viszont, hogy új kérdéseket tehessenek fel, meg kell válaszolnia néhány korábbit is. A producer viszont megnyugtatta a rajongókat, hogy a Doomhoz hűen nem az arcunkba tolják majd a választ, hanem a játékosoknak maguknak kell meglelniük az igazságot.

Mit gondoltok, ki lehet Doom Guy valójában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)