Hirdetés

E3 2013 - a Dragon Age 3: Inquisition is kint lesz

|

Ugyan nem volt a listán, de a BioWare most bejelentette, hogy a legújabb Dragon Age játékuk is látható lesz az Electronic Arts színpadán.

Hirdetés

Az Electronic Arts helyi idő szerint ma, hétfőn 22:00-kor kezdődő E3-as konferenciáján (amit velünk együtt is követhettek majd itt, a GSO-n) többek között a BioWare által fejlesztett legújabb Dragon Age játékról is szó lesz, adta közre Mark Darrah a Twitteren. 

Ez a játék alighanem a Dragon Age 3: Inquisition, melyet tavaly szeptemberben - szintén Twitteren keresztül - jelentettek be.

A játékot a DICE által fejlesztett Frostbite 3 motor fogja hajtani, amely a BioWare másik nagy szériájának következő része, a Mass Effect 4 alatt is zakatol majd. Egyelőre csak artworköket adtak közkézre, de a mai nap folyamán több screenshotra és egy új trailerre is számítunk. Várjuk kíváncsian.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)