Hirdetés

Dragon Age: Origins - Exkluzív E3 trailer

|

Igen ütős E3 trailer érkezett. A Dragon Age: Origins mozi simán felveszi a versenyt az eddig etalonnak számító Blizzard animációkkal.

Hirdetés

MI lesz itt, ha egyszer megnyitják az idei E3 kiállítást? Már most olyan vad dolgokkal bombázzák a jónépet a piszok kiadók, hogy az ember csak ül a monitor előtt, és még hírezni sem tud, mert egyfolytában az állát keresi.

A BioWare legújabb szerepjátékának trailerét meglátva például a feleségem is beszaladt, mert azt hitte gyilkolnak, pedig csak tetszett. Bizony, igen kemény játék les a Dragon Age: Origins. Ugyan nem az átvezetÅ‘ktÅ‘l függ egy egy játék milyensége, de az biztos, hogy ezek a filmek nagyban hozzájárulnak a hangulat megteremtéséhez. Amennyiben a Dragon Age: Origins minden átvezetÅ‘je hasonló színvonalú lesz - és miért is ne lenne - akkor szerintem ezzel a résszel tuti nem lesz baj. Ahogy a BioWare-t ismerjük, a többivel sem lehet semmi probléma. Október 20 még elég messze van sajnos, de én így látatlanba megszavazok neki egy "Év RPG" díjat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)