Hirdetés

Dragon Ball Fighters - korán ellőtt sajtóközlemény buktatta le az új verekedős játékot

|

A Bandai Namco valószínűleg az idei E3-on akarta bejelenteni az új Dragon Ball verekedős játékot, de valaki túlzottan korán könyökölt rá a küldés gombra.

Hirdetés

Az E3 kaliberű események előtt már megszokhattuk, hogy senki sem képes rendesen elzárni azt a bizonyos információcsapot, és folyamatosak a szivárgások. Most éppen a Dragon Ball játékok rajongóit érhet kellemesen a hír, ugyanis egy japán sajtóközlemény leleplezte a Bandai Namco legújabb megjelenését.

Dragon Ball Fighters címmel kell majd keresni az új két és fél dimenziós verekedős játékot, amelyben háromfős csapatokkal harcolhatunk. Saját triónkat a Dragon Ball univerzum legnépszerűbb karaktereiből állíthatjuk össze. A szóban forgó japán sajtóközleményen a június 12-i dátum szerepel, így elég biztosnak tűnik, hogy ezt csak a nagy E3-as leleplezés után akarták kiküldeni a sajtó munkatársainak. A fejlesztésért az az Arc System Works felel majd, akiknek a Gulity Gear sorozatot is köszönhetjük.

A jelenlegi információk szerint PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra készül a Dragon Ball Fighters, ami már 2018 elején megjelenhet. Az E3-on minden bizonnyal többet is megtudunk majd a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)