Hirdetés

E3 2017 - hivatalosan is bemutatták a Dragon Ball FighterZ-t

|

Sajnos az E3 előtt pár nappal már kiszivárogtatták a hírt, de így is nagyot ütött a Dragon Ball FighterZ trailere.

Hirdetés

A néhány nappal ezelőtt napvilágot látó japán sajtóközleményből már kiderült, hogy érkezik egy új Dragon Ball játék a Bandai Namco jóvoltából, de az E3 trailer ennek ellenére is nagy sikert aratott.

Hirdetés

Az új cím nem más, mint a Dragon Ball FighterZ, melyet a Guilty Gears sorozatot készítő Arc System Works fejlesz. A 2D-s verekedős játékban a Dragon Ball univerzium gyönyörűen, 3D-ben lemodellezett karaktereivel csaphatunk össze, akinél elérhető, még Super Saiyan formában is.

Nem csak sima egy-egy elleni, hanem csapatos, három a három elleni bunyókat is játszhatunk. Ezekben váltogathatjuk a karakterek közti irányítást, így a non stop akció garantált.

A Dragon Ball FighterZ PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik valamikor 2018-ban, bétára viszont még idén nyáron számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)