Hirdetés

A Fortnite mellett a Dragon Ball FighterZ és a Paladins is Switchre megy?

|

Ismét előkerült egy E3-as lista, amin több, eddig még nem látott cím is felbukkant a Nintendo oszlopban.

Hirdetés

Egy 4chan felhasználó tegnap kirakott egy E3-as listát, ami több ponton egyezik egy korábban már kiszivárgott leírással. Az igazán érdekes a felsorolásban a Dragon Ball FighterZ, és a Paladins.

Hirdetés

A papíron szerepel a FIFA 19, de arról már tudni lehetett, hogy jön a Nintendo konzoljára, ahogy a Fortnite sem igazán lep meg senkit. Hónapok óta pletykálnak arról, hogy a battle royale őrület a hibridre is beköltözik.

A Dragon Ball FighterZ kapcsán a megjelenés óta téma a Switch verzió, de a fejlesztők folyton kitérő választ adtak a port kérdésében. A Paladins megjelenésnek is lenne értelme, tekintve, hogy a Hi-Rez az utóbbi években erősen elkezdett a konzolok felé terjeszkedni. Pont a Switchet hagynák ki?

Számunkra amúgy az Overcooked 2 a legjobb hír ebből az egészből, ha ez tényleg bejön, tapsikolunk majd boldogan. A konyhában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)