Hirdetés

E3 2019 - pörgős akciót ígér a Dragon Ball Z: Kakarot

|

A korábban Project Z néven ismert játék egy akció-RPG lesz.

Hirdetés

A Bandai Namco nem minden animés játékával nyúl bele a jóba, de a Dragon Ball adaptációi nagyot mennek az utóbbi években. Jók lettek a Xenoverse játékok is, de még azoknál is jobb a Dragon Ball FighterZ. A kiadónak nincs oka leállni.

Hirdetés

2020 elején érkezik a Dragon Ball Z Kakarot PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A CyberConnect 2 fejleszti, és egy külső nézetes akció-szerepjátékra számíthatunk, melyben természetesen megjelennek a franchise ikonikus karakterei. Maga Akira Toriyama, a franchise művésze is besegít a projektnél, ami a játékmenet szempontjából semmit nem garantál, de a megjelenítés kapcsán annál többet.

Van bennetek elég erő, hogy befogadjatok még egy Dragon Ball játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)