Hirdetés

Drakensang: The River of Time képzuhatag

|

Tisztességes mennyiségű képet bocsátott rendelkezésünkre a dtp Entertainment a Drakensang előzményeit ismertető The River of Time-ból.

Hirdetés

2010 a DSA (Das Schwarze Auge - The Dark Eye) rajongóinak éve lesz, hiszen szinte egyszerre mutatkozik be a The Dark Eye: Demonicon és a Drakensang: The River of Time. Most ez utóbbiból szolgálhatunk huszonegynéhány friss képpel.



A dtp Entertainment és a fejlesztést végző Radon Labs még tavaly jelentette be egy rádióinterjú keretében, hogy megkezdődtek a Drakensang: The Dark Eye folytatásának munkálatai. A folytatás végül előzménynek bizonyult, de nem hiszem, hogy ez lelki törést okozna bármelyik rajongó számára.



A Drakensang: The River of Time részleteiről még nem tudunk beszámolni, de az jól látható, hogy az eddig is pofás grafikus motoron végzett csiszolásnak meglett az eredménye. Érdekességként megemlítendő, hogy a 2010 első hónapjaiban megjelenő Drakensang: The River of Time költségvetésének egy részét a német állam biztosítja, miután az előd segítségével annak alkotói több hazai díjat is bezsebeltek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)