Hirdetés

Driver: San Francisco, sztori videó

|

Ebben a néhány percben megtudhatjuk, hogy mik a prioritások és a sajátosságok a soron következő Driverben.

Hirdetés

A kisfilm közben Martin Edmondson, a Relfections Studio egyik alapítója beszél a játék történetvezetéséről. Elmondja, hogy az első részekhez hasonlóan, ebben is Tannert alakítjuk, aki egy sajnálatos "baleset" folytán kómába esik és az abban lezajló lázálmokat éli meg valóságként. De ha mindez nem lenne elég, még egy szuperképességet is vizionál magának, miszerint képes egyik járműből a másikba teleportálni, ami természetesen a valóságban képtelenség lenne. A játékmenetnek ez a képesség, ami a "Shift" névre hallgat, igen szerves részét képezi, olyannyira, hogy multiban is lehet majd használni, például a rendőrautóból buszba ugorva frankón véget tudunk vetni az üldözött személy menekülésének. Szó esik az irányításról is, ahol megtudhatjuk, hogy mindenképpen érezni fogjuk az amerikai izomautók erejét. Játékos szemmel talán megbocsátható, ha a DRIV3R okozta sokk után kicsit bizalmatlanok vagyunk, de kívánom, hogy ne legyen igazunk és olyan folytatást kapjunk, ami legalább olyan jó, mint az első rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)