Hirdetés

E3 2017 - tíz ingyenes DLC-t kap a Dying Light

|

A Techland annyira szereti a Dying Light játékosait, hogy a következő egy év során folyamatosan adja majd nekik az ingyenes tartalmakat. És nem csak skinekről van szó.

Hirdetés

Miközben a Deep Silver szenved a Dead Island 2-vel, az első részt készítő Techland másik zombis játéka megdöbbentő sikereket ért el. Lám, milyen sokat segít, ha egy játék tényleg jó.

Hirdetés

Egy teljes értékű kiegészítő és egy rakás DLC jött már a játékhoz, és ugyan folytatás egy darabig nem lesz, további tartalmak igen. A Techland az E3-on bejelentette, hogy a következő 12 hónapban összesen 10 ingyenes DLC-t fog kiadni, köztük olyanokat, amik a sztorit bővítik. Az első hamarosan jön, és új ellenfeleket tartalmaz, a többi részleteit fokozatosan árulják el. 

Játszotok még a Dying Lighttal? Újra előveszitek majd az újdonságok miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)