Hirdetés

E3-on startol az új Splinter Cell?

|

Azt csiripelik a madarak, hogy Sam Fisher legújabb küldetése a Los Angelesben tartandó rendezvény résztvevőinek lenyűgözése lesz.

Hirdetés

Korábban a Ubisoft Toronto mindenható főnöke, Jade Raymond ejtett pár szót arról, hogy a Splinter Cell következő, szám szerint hatodik epizódja visszatér a gyökereihez.

Raymond megnyugtatott mindenkit, hogy hamarosan leleplezik a korábbi pletykákkal (Retribution) ellentétben Blacklist alcímet kapott hatodik Splinter Cell részt, de arról már nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy mikor és milyen formában tennék mindezt. A legújabb pletykák szerint a helyszín nem más lesz, mint a június 5-től kezdődő E3-as rendezvény, ahol a Ubisoft szép körítéssel hivatalosan is leleplezi az IGN információi szerint jelenleg Splinter Cell: Blacklist munkanéven futó produktumot.

A bejelentés mellé nyilván előzetes és temérdek kép is társul majd, amit azonban már most pedzeget a szóbeszéd, az a játék premierje és a támogatott platformok: állítólag a Blacklist 2013 január elején lopakodhat be életünkbe a már megszokott PS3, X360 és PC triumvirátussal, kiegészítve a Wii U-ra szánt verzióval. Hogy az elhangzottakból mi igaz és mi nem, az az E3-on kiderül - mi ott leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)