Hirdetés

E3 2012 - Kojima nagy dobásra készül

|

A Kojima Productions berkeiből származó hír rövid, mondhatni nyúlfarknyi, mégis hatalmas jelentőséggel bírhat az 2012-es E3 során!

Hirdetés

Márciusban már kiderült, hogy a Fox Engine méltó ellenfele lehet a CryEngine 3 és Unreal Engine 4 duónak, ám Hideo Kojima mester más meglepetést is tartogat számunkra!

A stúdió legutóbbi podcestjéből az derült ki, hogy Hideo Kojima, a Kojima Productions élén nagy dolgok bemutatására készül a június elején megrendezésre kerülő E3 rendezvényen. Arról nem voltak hajlandóak többet elárulni, hogy mi lehet ez a hatalmas felhajtás, de annyi kiderült, hogy a közelmúltban napvilágot látott titokzatos, élőszereplős Metal Gear Rising: Revengeance trailer mondanivalóját és lényegét az E3-on értjük majd meg teljesen. Vajon mire akar kilyukadni Kojima mindezzel? Törjük együtt a buksinkat, felidézve az imént említett élőszereplős videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)