Hirdetés

E3 2012: mi történt a második napon?

|

Próbálunk azokra is figyelni, akiknek nincs idejük egész nap a GSO-t figyelni. Következnek a legfontosabb videók és bejelentések.

Hirdetés

Az első nap (illetve éjszaka) eseményeiről már tegnap is közöltünk egy csodás összefoglalót, itt minden linket és videót megtaláltok, ami fontos volt.



Nem sokkal később aDaM a Sony konferencián rögzített videója is befutott, ha valaki lemaradt volna, akkor most itt megnézheti:



Természetesen az E3 eddigi legérdekesebb játékáról, a Watch Dogsról is érkeztek új infók, befutott egy új Dead or Alive 5 trailer, ismerkedtünk a PlayStation All-Stars Battle Royale hangulatával , gyönyörködtünk a Metal Gear Rising: Revengeance gameplay videójában, elméláztunk a városépítés nehézségein a SimCity képsorait nézve, persze a Medal of Honor: Warfighter azonnal felélesztett ezek után. Ja, és a The Last of Us is hozta a libabőrt, de azért ez borítékolható volt. Közben a PC World-ös kollégák az Xbos SmartGlass bemutatót elemezték ki, erről itt olvashatsz bővebben (videó is van persze).

Az este fénypontja természetesen a Nintendo konferenciája volt, amelyet Gyu közvetített élőben ezen az oldalon. Azóta felkerült egy videó is, itt megnézhető a műsor:



A Wii U legnagyobb címeit természetesen a GameStar is összeszedte, ide kattintva megnézhetitek az összes trailert.

Ma is folytatódik az őrület, a GameStar E3-as oldalán, minden hírt, videót, kinti kolléga csiripelését első kézből nézhetitek meg. A hozzászólások közt pedig várjuk a véleményeteket: nektek mi tetszett és mi nem? Mit vártok a legjobban?

Fogunk vitatkozni, ígérem ;)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)