Hirdetés

E3 2013 - a PlayStation 4, a használt játékok és az online jelenlét

|

Folyamatosan online? Időszakos becsekkolás? Használt játék? Hogy is van ez? Kattints és tudd meg.

Hirdetés

A Sony nagyon kíméletlenül és okosan kihasználta az Xbox One hiányosságait, amit mi is összefoglaltunk nektek 10 pontban.

Jack Tretton, a Sony amerikai ügyvezetője csak jó hírekkel szolgál a játékosok számára és persze anélkül, hogy kimondaná, érezhető, hogy oda-odaszúr a konkurenciának. A CEO hivatalosan megerősítette, hogy a PlayStation 4 támogatja majd a használt játékokat, tehát szabadon csereberélhetünk a barátainkkal, illetve nem igényel folyamatos online kapcsolatot, se nem időszakos bejelentkezést. "Jó hír, nem?" - kérdezte a Sony főnöke.

Viszont a multiplayerhez mostantól tagság szükséges, ami havi 5 dollárba fog kerülni. Szerintünk ez még elviselhető, amennyiben ez a PlayStation Network fejlődését is magával vonzza. 

Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)