Hirdetés

E3 2013 - a Reflections új játéka, a The Crew

|

A The Crew egy új generációs autós játék, nyitott világgal, valódi kocsikkal és mindennel, amit egy ilyen élménytől elvárunk.

Hirdetés

A Ubisoft Reflections legújabb játéka, a The Crew új alapokra helyezi a versenyjátékokat.

Csikorognak a kerekek, dübörögnek a motorok, egy újabb autós játék farolt be az E3-ra. A The Crew-t a Ubisoft Reflections fejleszti és a játék azt ígéri, hogy elmossa az egyjátékos és a többjátékos mód közötti határokat és a nevéhez híven kooperatív móddal is kecsegtet. Persze van egyjátékos mód is, de a fókusz egyértelműen a multiplayeren van.

A játék egy nagyon változatos nyitott világban játszódik és természetesen Amerika lesz a színhelye. A The Crew-ban licencelt autókkal versenyzünk és a versenymódok is elég pörgősnek tűnnek. Vajon ezzel próbálja megszorongatni a Ubisoft a Need for Speed sorozatot?

Kinti különítményünk is pont ezen morfondírozik.

Aztán ezt látták:

A The Crew megjelenése 2014 elejére tehető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Várjuk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)