Hirdetés

E3 2013 - van élet a Call of Duty után?

|

Régóta várunk arra, hogy az ex-Infinity Ward fejlesztők előrukkoljanak első önálló címűkkel. Úgy tűnik, csak az idei E3-ig kell kibírnunk.

Hirdetés

A tavalyi E3-on már képviseltette magát az Infinity Ward egykori vezetőiből alakult új csapat, ám a Respawn Entertainment akkor nem jelentett be semmit. Mi azonban nem adtuk fel a reményt és türelmesen vártunk a csodára, ami a legutóbbi hírek alapján a Los Angeles-i rendezvényen történhet meg.

Miután Jason West és Vince Zampella összeakasztotta bajszát az Activisionnel, majd a jogi viták véget értek, beálltak az Electronic Arts lobogója alá és a legnagyobb titokban láttak neki első címüknek. A projektről annyi információt engedtek kiszivárogni, amiből megtudtuk, hogy a készülődő sci-fi FPS egy teljes újrakezdés lesz, a Respawn mindent az alapoktól épít fel. Január végén már azt csiripelték a madarak, hogy a játék a 2014-es üzleti évben jelenhet meg (de volt már korábban 2015-ös becslés is), valamint pletykálták, hogy a júniusi E3-on akár minden részletre fény derülhet. A találgatásoknak vége, hiszen a minap Vince Zampella maga jelentette be hivatalosan, hogy mindenképpen részt vesznek a találkozón, és ha már oda készülnek, nem mennek üres kézzel. A misztikus lövöldéből eddig mindösszesen az alábbi, homályos fénykép látott napvilágot (köszi), illene már legalább egy teasert a rajongók elé tennie a Respawn munkásembereinek:

A 2013-as E3 június 11. és 13. között kerül megrendezésre két évig még biztosan a megszokott helyen, mi pedig ismét figyelemmel követjük az esemény szinte minden percét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)