Hirdetés

E3 2013 - a Sony megduplázza a Microsoft tétjét

|

Összesen 20 játékot visz a Microsoft? Akkor a Sony tartja a tétet és emel. Legyen mondjunk 40 játék az E3-on.

Hirdetés

A PlayStation hivatalos blogján keresztül lepett meg minket Sid Shuman pár infómorzsával (mit ide morzsa, ez az ember kilós kenyerekkel dobálózik).

A Sony közösségi médiamenedzsere nagy pókeres lehet, mivel nem, hogy tartja a Microsoft 20 játékbejelentését, hanem még emeli is több, mint 20-szal (tehát egészen biztosan több, mint 40, egyes források szerint akár 48 cím várható tőlük). Ez persze PlayStation 3, PlayStation 4 és PS Vita címeket is takar.

Ha ez nem lenne elég, még a lapjaiból is megmutatott nekünk párat: Beyond: Two Souls - Quantic Dream, Destiny - Bungie, DriveClub - Evolution Studios, The Evil Within - Tango GameWorks, Gran Turismo 6 - Polyphony Digital, Infamous: Second Son - Sucker Punch Productions, Killzone: Shadow Fall és Killzone: Mercenary - Guerrilla Games, The Last of Us - Naughty Dog, Tearaway - Media Molecule, Wolfenstein: The New Order - MachineGames.

A Sony igazgatója, Kaz Hirai nem a semmibe beszélt korábban, amikor azt mondta, "a PlayStation 4 mindenek előtt egy játék konzol". Hihetünk neki. Kíváncsian várjuk a verseny folytatását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)