Hirdetés

E3 2013 - Assassin's Creed IV élő bemutató

|

A Sony E3-as konferenciáján egy élő demóban mutatták meg mozgás közben az Assassin's Creed 4-et. A végére egy kicsit elfáradt.

Hirdetés

Kezdett már egy kicsit elegünk lenni a sok gameplay videóból és CGI trailerből, amit az utóbbi időben az Assassin's Creed IV: Black Flagből láttunk, úgyhogy ideje volt egy élő bemutatónak.

A Sony E3 2013 konferenciáján a Ubisoft is ott volt, hogy megmutassa az Assassin's Creed IV: Black Flaget, ami egy teljesen nyitott világba helyezi majd a sorozatot. A bemutató egy kicsit kínosan végződött, ugyanis az egyébként lélegzetelállító játékmenet vége egy kicsit darabosra sikerült. Azt nem tudjuk, hogy a játékot futtató platformban, vagy magában a játékban keressük a hibát, de mindenesetre ez egyik cégnek sem tett ez jót.

Maga a játékmenet nagyon jónak tűnik, egyértelműen ez az eddigi legszebb Assassin's Creed és ha a Ubisoft Montreal fel tud nőni az ígéretekhez, akkor egy nem akármilyen játékot kapunk majd november elsején, az Assassin's Creed 4: Black Flag megjelenésekor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)