Hirdetés

E3 2013 - baj van a Dead Rising 3 standnál

|

Félelem, vér és halál! Rács mögött a zombik a Dead Rising 3 standjánál az E3-on.

Hirdetés

Mazur és a GameStar csapata halált megvető bátorsággal fedezi fel az E3 helyszínét. Egy jó játékújságíró semmitől sem riad vissza.

Arról már tegnap beszámoltunk nektek, hogy a Dead Rising 3 elképesztően jól néz ki és a nyitott világú játékmenet úgy kell bele, mint Mocsynak egy feles. A játékban egy Nick nevű szerelőt irányítunk majd, aki lényegében mindent használhat fegyverként, ami nincs gondosan lebetonozva, úgyhogy valószínűleg akcióban sem lesz majd hiány.

Ennek megfelelően a játék E3 2013-as csapata is kitett magáért és a standjukat pont olyan látványossá tették, mint a Dead Rising 3 trailerét. Sokkoló, a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, úgyhogy mindenki fogja meg a mellette ülő kezét.

Az utolsó üzenet a GameStar E3 2013-as csapatától kaptunk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)