Hirdetés

E3 2013 - Batman: Arkham Origins játékmenet videón

|

Éjszaka olyan gyors volt a dömping, hogy az ifjú Denevérember reggelre csúszott. Ettől még nyugodtan lenyűgözhet bárkit.

Hirdetés

Jogosan vádolhatnak nagyzolással, hogy saját denevérünk van a harangtoronyban, és végre mozgás közben is láthatjuk. A Sony konferencián bemutatott Batman: Arkham Origins gameplay videó engem teljesen meggyőzött arról, hogy érdemes hinni az újragondolt folytatásokban is.

Engem nem érdekel, hogy idős Batman, fiatal Batman, még a Warner Bros. Montreal gondolatától sem ráz ki a hideg, a Batman: Arkham Origins előzetes óta érzem, hogy itt valami egészen kellemes készül. Már a korábbi trailer kapcsán is egyre biztos voltam megérzésem helyességét illetően, de ma éjjel végleg eldőlt minden, amikor egy kis játékmenet is becsúszott a kedvcsináló felhajtásba:

Egyelőre nem érzem azt, hogy bánkódni kell a nagy újjászületés miatt, a Batman: Arkham Origins erősen várós. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)