Hirdetés

E3 2013 - dedikált Titanfall szervert minden platformra!

|

Újabb jó hírek a Respawn Entertainment online lövöldéjével, a Titanfallal kapcsolatban.

Hirdetés

A Titanfallt az E3 2013 Microsoft Spotlighton mutatták be először hivatalosan, bár a hallottuk már hírét korábban is.

A Respawn Entertainment online lövöldéjének főszereplői katonák és hatalmas mechek lesznek, amik között szabadon váltogathat majd a játékos. A készítők ígérete szerint a Titanfall "kitolja a többjátékos élmény határait" és kihasználja a felhő alapú számítás előnyeit.

"A Microsoft felhő alapú számítási technológiáját kihasználva működnek a szervereink, ezért a szerverek mindegyike dedikált lesz" - erősítette meg a hírt Craig Owens, az EA munkatársa. 

Nem követted az utóbbi évek legnagyobb port kavart botrányait a játékvilágban? Akkor lehet, hogy nem tudod, hogy a dedikált szerverek elterjedése előtt a Call of Duty Modern Warfare 2 kapcsán elég nagy problémát okozott ez a hiányosság.

Az Infinity Wardból kivált Respawnos srácok elég élénken emlékeznek erre a problémára, ezért nem is akarnak még egyszer belelépni ebbe a csapdába, úgyhogy mindegyik platformon külön dedikált szervereket biztosítottak a Titanfallnak. A felhő megoldja. 

A Titanfall megjelenése PC-n, Xbox 360-on és Xbox One-on 2014 tavaszán várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)