Hirdetés

E3 2013 - Disney Infinity interjú a készítőkkel

|

Már sokat beszéltünk a Disney legújabb nagy dobásáról, az Infinity-ről, de a játék működése eddig még rejtély volt. A fejlesztők most mindent elmagyaráznak.

Hirdetés

Nekem háromszor kellett megnéznem a videót, mire feldolgoztam, hogy mi is történik igazából a Disney Infinity világában.

A GameStar videós csapata ellátogatott a Disney standjához, ahol minden a hamarosan érkező Disney Infinityről szól. Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a Skylanders sorozatnak hamarosan új kihívója akad, de a játék működéséről eddig nem sokat tudtunk.

aDaM és Endre is kíváncsi volt, de ahelyett, hogy unalmas sajtóközleményeket böngésztek volna, egyenesen a Disney Infinity fejlesztőihez mentek a válaszért. Nekem elsőre a South Park idevágó epizódja ugrott be, amikor a kisváros mindegyik gyereke "Chimpokomon vennikell vennikell" felkiáltással tízesével vette a figurákat. A második gondolatom annak a szegény ördögnek a kálváriája volt, aki majd mandarinból fordítja magyarra a Disney Infinity használati utasítását és a 127. oldalnál majd felnyitja a vénáját.

A Disney Infinity E3 interjút természetesen feliratoztuk nektek, hogy az angolul nem beszélő olvasóink is megismerkedhessenek a játékkal.

Nektek hogy tetszik a Disney Infinity?

Ha belőletek már kihalt a gyermek és valami felnőttesebb mókára vágytok, akkor mazur a The Evil Withint ajánlja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)