Hirdetés

E3 2013 - EA sportjátékok

|

Madden NFL 25, NBA Live 14, FIFA 14 és UFC - az EA Sports ezekkel készül a következő generációra.

Hirdetés

Már az Xbox One bejelentése óta tudjuk, hogy a sportjátékok kategóriájának legkiemelkedőbb helyein pozícióját stabilan tartó EA Sports három játéksorozatát bővíti, illetve egy vadonatújba kezd bele az elkövetkezendő 12 hónap folyamán.

Vegyük is sorra, mit tudtunk meg ezekről, kezdve a magyar játékosok számára legrelevánsabbal, a FIFA 14-gyel.

FIFA 14

Mivel a next-gen konzolok éve van, abszolút nem meglepő, hogy az EA Sports előadásaiban is erre fektették a hangsúlyt. A FIFA 14 következő generációs, azaz Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkező változatai "a történelem legautentikusabb futballjátékai" lesznek. Ígéreteik szerint a stadionokban a közönség sem kartonfigurákból áll már, viselkedésük hatással lesz a játékra (de a tömegverekedést alighanem kihagyják). A játékosok intelligensebben viselkednek. A korábbi részekhez képest négyszer olyan gyorsak a számítások, a játékosok jobban ki tudják kerülni egymást, és a lábaik is úgy mozognak, mint a jó magyar néptáncosokéi. Az Ignite motort csak a PS4-es és az Xbox One-os verzió használja, a PC-s is a régi motorral fut.

 

Madden NFL 25

A Madden NFL 25 az Xbox One és a PlayStation 4 egyik nyitócíme lesz. A játékosok lába itt is fürgébben mozog majd, könnyebben kikerülhetik embertársaikat, és intelligensebben kezelik az akadályokat. Beszéljen a trailer.

NBA Live 14

Hosszú szünet után az EA Sports végre újraéleszti az NBA Live sorozatot. Két új funkciót emeltek ki: az egyik a BounceTek, ami a labdazsonglőrködést javítja jelentős mértékben, a másik pedig a csapatfelállások élő frissítése. Ahogy valami változás van a való életben, az a játékon belül is tapasztalható lesz.

 

UFC

A THQ-tól átvett széria legújabb része 2014 tavaszán lát majd napvilágot. Az AI fejlesztésére gyúrtak rá az MMAi technológiával, mellyel a harcosok villámgyorsan reagálhatnak a küzdelem során bekövetkezett változásokra. A "Full Body Deformation" funkció szintén új, és eléggé magától értetődő, hogy mi a lényege.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)