Hirdetés

E3 2013 - elég pofás a Pro Evolution Soccer 2014 trailer

|

A Bayern München klasszikus zenére csapja szét a mindenkit. Akkor ez a PES 2014 lesz.

Hirdetés

Az E3 2013 nulladik napján az EA már megmutatta nekünk a FIFA 14-et, úgyhogy itt volt már az ideje a Konami válaszának is.

Pro Evolution Soccer 2014 ugyanaz a motor hajtja majd, mint a Metal Gear Solid V-öt és ahogy az a rendkívül pofásra sikerült trailerből is látszik, a Fox engine meglehetősen jól teszi a dolgát. Arról nem tehetnek a PES 2014 fejlesztői, hogy Robben így néz ki.

Pro Evolution Soccer 2014 kreatív producere, Kei Masuda egy interjúban elmondta, hogy a motor "lenyűgözi majd a játékosokat a folyamatosan fejlődő játékélménnyel és a góllövést is sokkal élvezetesebbé teszi", illetve segít elérni a Pro Evolution Soccer sorozat igazi célját, hogy "a foci igazi esszenciáját örökítse meg".

Hogy tetszik nektek a PES 2014? Szerintetek jobb lehet majd, mint a FIFA 14?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)