Hirdetés

E3 2013 - érkezik a Wii Party U és Wii Fit U

|

Érkezik a népszerű Wii edzőprogram újgenerációs változata, és a party-játékok szerelmeseinek sem kell aggódniuk.

Hirdetés

Sokan vásárolták meg a Wii-t edzőgép gyanánt, amiben főleg a Wii Fit segített sokat. A Nintendo új gépe is tökéletes eszköz lesz a mindennapi tornához: érkezik a Wii Fit U.

Persze nem csak a gép előtti nyújtózkodásért szerettük a Wii-t. A party-játékok is fontos részét képezték az előző generációnak, és ez most sem lesz másképp. Érkezik a Wii Party U, ami - hála a táblagépes irányítás kihasználásának - még több embert vonhat be mókázásba. Mindkét programban lesz szerepe a Wii Remote irányítóknak és az új GamePadnek is.

A Wii Party U idén októberben, a Wii Fit U pedig szintén még idén, várhatóan decemberben jelenik meg. Az ilyen címekért érdemes azért a Nintendo konzolját észben tartani, nem?

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo Wii Nintendo Wii U
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)