Hirdetés

E3 2013 - Final Fantasy XV nyalánkságok

|

A hét évvel ezelőtti E3-on bejelentett Final Fantasy Versus XIII átkeresztelődött Final Fantasy 15-re, megjelenése 2014-ben várható PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés

A 2006-ban bejelentett Versus XIII eredetileg a Fabula Nova eposzát volt hivatott továbbvinni. Nos, ez így is maradt, ám a fejlesztés közben olyannyira kiszélesedett a világ és a tartalom, hogy a Square Enix úgy gondolta, megérett a játék arra, hogy egy külön számot kapjon: és így lett... Final Fantasy XV.

A Direct X 11-nek köszönhetően pedig nem csak PS4-re – ahogy azt a bejelentéskor láthattuk – fog megjelenni, hanem átportolják Xbox One konzolra is. Alább meg is tekinthetitek, mit alkotott a Square Enix (bár ezt már teremtésnek illene nevezni):

Nem elég, hogy 8 év után végre megjelenik a Final Fantasy 15, Tetsuya Nomura rendező hivatalosan is megerősítette, hogy a Square Enix tervei között szerepel az epizodikus folytatások kiadása is. Ráadásul egybehangzóan jelentette ki az újdonsült elnökkel, Yousuke Matsudával, hogy bizony nagyon sajnálják és „tisztességtelen” dolognak tartják a rajongók ilyen mértékű megvárakoztatását, ezért a jövőben sokkal gyorsabb tempóban igyekeznek kiadni az újabb, jelen vonatkozásban Final Fantasy játékokat is.
 

Ha még a névváltás előtti információkra támaszkodunk, számíthatunk DLC-kre és egyéb online szolgáltatásokra, továbbá okostelefon és Vita kapcsolatra, ezeket már csak a PS4 trendjei is alátámasztják.

Szerintünk a Final Fantasy 15 megjelenés 2014. március 31-e után nem sokkal következhet be, ekkor zárja ugyan is a Square Enix pénzügyi évét, ám ezt egyelőre ne vegye senki készpénznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)