Hirdetés

E3 2013 - Forza Motorsport 5 interjú és hands-on

|

Az E3 2013-as Microsoft Spotlighton bemutatták a Forza Motorsport 5-öt, ami új funkciókkal teszi teljesebbé a versenyzés élményét. Erről és még sok másról kérdeztük a fejlesztőket.

Hirdetés

A GameStar az egész E3 2013 alatt napi 24 órában közvetített az eseményről, hogy még véletlenül se maradjatok le semmiről és az összes exkluzív információ villámgyorsan jusson el hozzátok.

aDaM és Endre ebben a percben is éppen egy kamerával és egy mikrofonnal felfegyverkezve vadásznak érdekes interjúalanyokra az E3 2013-on. Eddig már láthattatok egy interjút David Cage-dzsel, aki a Beyond: Two Souls-ról beszélt, megkérdeztük a Murdered: Soul Suspect fejlesztőit a játékukról, benéztünk az Ouyához is, és még Stökivel is beszélgettünk egy kicsit.

Most a Forza Motorsport 5 fejlesztőgárdáját faggattuk az új játékukról, a nagyon érdekesnek tűnő mesterséges intelligenciáról és az igen látványos grafikai megoldásairól. Egy kis hands-on is belefért az adásba, bár elég nagy bizonyossággal állíthatom, hogy Endre inkább választotta volna a "Hi, you're watching GameStar TV"-t kiabáló lányokat a hands-on alanyainak, mint a Forza Motorsport 5-öt. 

A Forza interjút a két szép szemetekért Paca feliratozta is. Köszönjük meg neki szépen.

Nektek hogy tetszik a Turn 10 Forza Motorsport 5-je?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)