Hirdetés

E3 2013 - Geralt még visszatér a Witcher 3 után

|

A CD Projekt RED nem egyszer mondta már, hogy a Witcher 3-ban véget ér Geralt története, de ettől még nem kell tőle örökre búcsút vennünk.

Hirdetés

Az E3 2013-on ott vannak a CD Projekt RED fejlesztői, akik nagyon szívesen válaszolgatnak új játékuk, a The Witcher 3: Wild Hunttal és magával a sorozattal kapcsolatos kérdésekre.

A CD Projekt RED-nek esze ágában sincs búcsút mondani az Andrzej Sapkowski által teremtett univerzumnak, túl jól érzik ott magukat. A CDP vezetője, Marcin Iwinski nyilatkozata szerint: "a harmadik epizóddal sok mindent megmagyarázunk és sok szálat lezárunk. A világot nem öljük meg és nem is hagyjuk magára, de ezt a részt mindenképpen egy hatalmas finálénak szánjuk".

Azt rögtön gondoltuk, hogy a CDP nem fogja csak úgy megölni a legjövedelmezőbb franchise-át, de kíváncsiak voltunk, hogy mi vajon mi lesz majd a mi szeretett Geraltunkkal. The Witcher 3: Wild Hunt producere, John Mamais elmondta, hogy a nőcsábász szörnyvadásznak sem biztos, hogy örökre búcsút kell mondanunk, mert még az is lehet, hogy egy kisebb szerepben viszontlátjuk majd.

"Könnyen lehet, hogy Geralt visszatér majd a későbbi játékainkban is. Csak még beszélnünk kell róla és kitalálni, hogy mi legyen a következő lépés." - nyilatkozta a producere.

Geralttal mazur is találkozott az E3-mon és köszöni jól van.

És elégedettnek tűnik.

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenése valamikor 2014-ben várható PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)