Hirdetés

E3 2013 - gyönyörű a The Witcher 3: Wild Hunt

|

A CD Projekt RED olyan képekkel mutatja be a The Witcher 3: Wild Hunt látványvilágát, hogy a Skyrim a sarokban guggolva nyüsszög.

Hirdetés

Egyre inkább beigazolódni látszik a gyanúnk, hogy a Skyrim méltó vetélytársára akadt a The Witcher 3: Wild Hunt személyében, legalábbis a CD Projekt RED fiai trónfosztásra készülnek, és nem ügyetlenek ebben.

Sajnos a Cyberpunk 2077-et nem vitték ki a lengyelek az idei E3-ra, de a The Witcher 3: Wild Hunt jelen van: számos új, lélegzetelállító képet kaptunk a REDengine 3 által hajtott szerepjátékról.

Miután a Microsoft konferenciáján bejelentették a The Witcher 3: Wild Hunt Xbox One-ra szánt változatát, betekinthettünk a kulisszák mögé, megtudtuk, hogy Geralt visszatér még a jövőben és a fejlesztők megnyugtattak, hogy a Witcher 3 felismeri a Witcher 2 mentéseit - nincs is más hátra, mint gyönyörködni az alábbi mutatós képkockákban és koncepciórajzokban.

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenés 2014-re tehető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A többi kép a galériában kapott helyet, érdemes végignézni, elképesztő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)