Hirdetés

E3 2013 - ingyenes lesz a Killer Instinct

|

Az Xbox One-os játékot bárki ingyen letöltheti és játszhat vele, de a Microsoft természetesen nem jótékonyságból hozta meg ezt a döntést.

Hirdetés

Míg PlayStation 3-on a Tekken Revolution, addig Xbox One-on a Killer Instinct bővíti a free-to-play verekedős játékok tárházát.

A free-to-play megnevezés azonban csak elsőre hangzik jól, a gyakorlott játékosok hamar gyanakodni kezdenek. A Killer Instinct ingyenes változatát letöltve egyetlen egy karakter, Jago lesz elérhető, a többieket egyessével vásárolhatjuk meg, vagy ha jobb üzletet akarunk kötni, csomagokban is feloldhatjuk őket. Azt, hogy a karakterek vagy karaktercsomagok mennyibe fognak kerülni, egyelőre nem árulták el, de ha jobban belegondolunk, a modell alkalmazása teljesen érthető: a legtöbb játékos a verekedős játékokban található harcosok felét nem is használják. A Killer Instinct az Xbox One megjelenésével egyidőben, novemberben válik majd elérhetővé, valószínűleg csak digitális formában, Kinect hangutasítások támogatásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)