Hirdetés

E3 2013 - itt az első DayZ E3 trailer

|

A Bohemia Interactive az E3 2013-on most először egy majd 12 perces videóban mutatja meg nekünk, hogy mire is képes a DayZ.

Hirdetés

Matt Lightfoot, a Bohemia Interactive Könnyűléptű Mátéja körbevezet minket a DayZ világában. Most először, egyenesen az E3 2013-ról.

A Bohemia Interactive a rajongók legnagyobb sajnálatára elhalasztotta a DayZ megjelenését, hogy egy MMO-szerű klienssel és szerverkidolgozással javítson egy picit a játékon. Az alábbi videóban majd ti is láthatjátok, hogy ez egy kifejezetten jó ötlet volt. 

Az E3 2013 DayZ trailerben rengeteg olyan részt megmutatnak nekünk a fejlesztők a játékból, amit eddig még soha nem láthattunk. A gyűjtögetéstől az interfészen és a karaktermodelleken át egészen a környezetig mindent megcsodálhatunk.

Sajnos a DayZ megjelenés pontos dátumát még mindig nem tudjuk, de az biztos, hogy nem lazsálnak a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)