Hirdetés

E3 2013 - jön a Rocksmith 2014

|

Az Alice in Chains frontemberének epikus gitárszólója után a Ubisoft bejelentette, hogy folytatódik a Rocksmith sorozat.

Hirdetés

A 90-es években nem volt olyan tinifilm, amiben ne lett volna legalább egy pofátlanul jóképű srác egy gitárral a kezében, aki minden csajt megkapott. Hányszor fogadtuk meg, hogy mi is megtanulunk játszani?

A Rocksmith talán a legegyszerűbb és egyben legszórakoztatóbb módja, hogy az ember megtanuljon gitározni. Legalább is a Ubisoft és Jerry Cantrell szerint egészen biztosan. Az utóbbinak azért hajlandóak vagyunk elhinni.

A Rocksmith 2014 a Kinect szenzornak köszönhetően hangutasításokkal is irányítható (legalábbis a menüje) és a bemutató tanúsága szerint nem csak gitárt, hanem dobot, basszusgitárt és szintetizátort is támogat majd. Rengeteg új játékmód várható, úgy is mint a non-stop play, a többjátékos mód, a "learn a song", vagy egy új funkció, amivel különböző  technikákat sajátíthatunk el.

A Rocksmith 2014 pont időpontját egyelőre nem tudjuk, de a beszédes névből nagy magabiztossággal állíthatjuk, hogy valamikor jövőre érkezik majd.

Egy gitáróra, valaki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)