Hirdetés

E3 2013 - Just Dance 2014 is lesz

|

Folyamatosan szivárog a Ubisoft kínálata, most éppen az derült ki, hogy új táncolós játék is érkezik Just Dance 2014 címmel. Nem vagyunk meglepve.

Hirdetés

Egyelőre semmi konkrétat nem tudunk (hogyan is tudhatnánk, hiszen csak szivárgásról van szó), de nagyon nagy újdonságot azért senki nem is vár ebben a műfajban. Új generáció, pontosabb mozgáskövetés, komolyabb tartalom, tökéletesített party-játék - ennyi elég is lenne egy ilyen casual cím esetében, nem?

Szóval egyelőre csak annyit tudni, hogy várhatóan lesz Just Dance 2014 bejelentés a Ubisoft konferencián, pár kikerült kép alább látható. Az egyetlen érdekes számomra a Szellemirtók mód, de azért nem kezdett el izzadni a tenyerem az izgalomtól.

Egyébként ma már a Watch Dogs E3 trailer is kiszivárgott, valaki hívhatna egy biztonsági őrt a Ubisoft sajtószobája elé, mert nem marad semmi meglepetés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)