Hirdetés

E3 2013 - megoszt minket az The Elder Scrolls Online

|

Korábban volt szó róla, hogy a The Elder Scrolls Online játékosok egy szép nagy családban, platformtól függetlenül, együtt játszhatnak majd. Szép álom.

Hirdetés

"Egy új hajnal közeleg" - hirdette a Bethesda a Sony E3 2013-as konferenciáján egy látványos trailerben.

Ez a hajnal viszont sajnos nem mossa el a platformok közötti állandó harcot, ugyanis a Zenimax hivatalosan megerősítette, hogy az Xbox One-on, a PlayStation 4-en és a PC-n, vagy Mac-en játszó sok-sok ember nem egy szerveren lesz elszállásolva.

Az egyik fejlesztő a kérdésünkre azt válaszolta:

"A The Elder Scrolls Online megaszerver technológiának köszönhetően a PC-s és a Mac-es játékosok egy szerveren játszhatnak, viszont az Xbox One és a PlayStation 4 külön-külön megaszervert kapnak."

Ez lényegében annyit jelent, hogy a különböző platformok tulajdonosai sajnos nem lesznek képesek vállvetve küzdeni az ellenséggel, hanem három méretes szerver tartja majd őket távol egymástól. A The Elder Scrolls Online megjelenése 2014 tavaszára várható, most kiderült, hogy a PlayStaton 4 tulajdonosok előbb vághatnak bele a bétába, de még biztosan sok egyéb meglepetés is vár ránk.

Mit gondoltok, jobb ez így?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)