Hirdetés

E3 2013 - Mirror's Edge 2 - nyílt világban kalandozhatunk

|

A DICE bejelentette a Mirror's Edge folytatását, ma pedig megerősítették, hogy a steril várost szabadon bejárhatjuk. Újabb álom vált valóra.

Hirdetés

Az internetben az a jó, hogy minden érzelem kifejezésére lehet rajta egy animált gifet találni. Én konstans így érzek, mióta a Mirror's Edge 2 teaserét bemutatták (a doboz helyére a játékot képzeljétek, a kislány helyére pedig... nos, akit szeretnétek):

Szóval Mirror's Edge 2. Frank Gibeau, az EA Labels elnöke az elemzőknek tartott előadásában elárulta, hogy a játék egy nyílt világú kalandjáték lesz.

Mást sajnos nem tudhattunk meg tőle ezzel kapcsolatban, de nagyon reméljük, hogy egyike lesz a 11 HD játéknak, melyek jövőre jelennek meg az EA gondozásában. A játék egyébként Faith eredettörténetét dolgozza fel, de egyelőre nem tudjuk, hogy az első rész rebootja, vagy egy előzményjáték lesz-e. Mindenesetre én fel is vettem a piros futócipőmet, Chava már kifestette a szemét. Minden, amire eddig vártunk, hamarosan eljön. Boldog emberekkel lesz teli a szerkesztőség. Abban biztosak lehettek, hogy ahogy valami új infó van, abban a másodpercben értesülhettek róla a GameStar Online-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)