Hirdetés

E3 2013 - mit szeretnétek látni?

|

Akcióban a GameStar szeretetszolgálata: ti kértek, mi pedig igyekszünk teljesíteni kívánságaitokat az E3-on.

Hirdetés

Míg a szerkesztőség itthon maradt tagjai azon munkálkodnak, hogy ti, drága GSO olvasók minél hamarabb értesülhessetek az E3-ról kiszivárgó legfrissebb információkról, az EndreMan, aDaM és mazur alkotta hármas egyenesen az E3 helyszínéről küldi majd nektek az anyagokat.

Amellett, hogy kipróbálják a legfrissebb játékokat, lefilmeznek mindent, amit tudnak, szeretnék, ha ti is elmondanátok, hogy mit szeretnétek látni. Kivel készítsen interjút a stáb? Keressenek boothbabe-eket? Lessenek be az öltözőjükbe? Mutassák meg, hogy mit esznek épp? Szeretnétek közelit látni cosplayes lányokról, netán fiúkról? Szívesen betekintenétek a kulisszák mögé? Rajta, bátran, értetek vagyunk!

Írjátok le kommentben, hogy mire vagytok kíváncsiak, a srácok pedig megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy eleget tegyenek kéréseiteknek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)