Hirdetés

E3 2013 - Need for Speed Rivals gameplay

|

Egy egész hosszú játékmenet videó érkezett a következő NFS részről, melyben egy Ferrari a főszereplő. Megtekintése ajánlott.

Hirdetés

A NFS sorozat legújabb tagját május 24-én jelentették be Need For Speed Rivals címmel, és akkor még szomorkodtunk amiatt, hogy egy darabig Need for Speed: Underground reboot nélkül maradunk, de talán jobb is ez így.

Azóta már láthattunk egy akciódús trailert a játékból, köszönhetően az E3 2013-nak, de az első igazi Need For Speed Rivals gameplayre még várnunk kellet, egészen idáig. Következzen most a 9 percnyi PlayStation 4-es játékmenet Marcus Nilsson, a játék executive producerének kommentárjával:

A NFS: Rivalsben az ígéretek szerint az egy- és többjátékos mód határai elmosódnak, bármikor felbukkanhat egy új sofőr az utakon, aki tuningolt autócsodák, vagy rendőri kocsik volánja mögé pattan be, hogy így vagy úgy, de megnehezítse dolgunkat. A játékban 11 féle képességet is megszerezhetünk majd, ezek java a 2010-es Hot Pursuitból már ismerős lehet, például az elektromágneses impulzus, a lökéshullám, vagy az útzár. Ezen felül visszatér az Autolog, a nyílt világ, és a dinamikusan változó időjárás is. Nem túl nagy izgalommal, de azért kíváncsian várjuk.

A Need For Speed Rivals megjelenésére november 19-ig kell várnunk, ekkor szerezhetjük be PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, illetve nem sokkal később PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)