Hirdetés

E3 2013 - PlayStation-re is kijöhet a Titanfall

|

Eddig azt mondták, hogy a Respawn Entertainment Titanfall című játéka csak a Microsoft platformjaira érkezik. Változott a helyzet?

Hirdetés

Az E3 2013 Microsoft Spotlighton az Infinity Wardból kivált vezetők bemutatták legújabb játékukat, a Titanfallt.

Az előzetes hírek szerint a Titanfall csak Xbox One-ra, Xbox 360-ra és PC-re érkezik majd, de a fejlesztők most megcáfolni látszanak ezt a hírt. A Respawn Entertainmentes srácok "mindenkit boldoggá szeretnének tenni" és egyáltalán nem zárják ki a lehetőségét annak, hogy más platformokra is betörjenek meches/katonás online lövöldéjükkel.

"Természetesen a jövőben szeretnénk egy kicsit tovább vinni a dolgainkat, de még csak most indultunk. Mindenhol ott akarunk lenni. Szeretnénk, ha a Titanfall mindenhol ott lenne, de most itt tartunk. Itt kezdünk." - mondta Joel Emslie a Titanfall művészeti vezetője. Amikor pedig a PlayStationös megjelenésről kérdezték, azt mondta, hogy "semmiképpen sem képtelenség", úgyhogy még az is lehet, hogy a Titanfall a Sony konzoljára is megjelenik majd a jövőben.

Az EA Label főnöke, Patric Söderlund viszont sokkal óvatosabban fogalmazott a témában és azt mondta, hogy "erről még nem beszéltünk és most én sem mondhatok róla semmit, Büszkék vagyunk rá, hogy Xbox exkluzívak vagyunk".

Frank Gibeau csak annyit tett hozzá a kollégája nyilatkozatához, hogy az Electronic Arts-nak egy "nagyon kiegyensúlyozott portfóliója van" és, hogy "mindkét konzolt egyenlően fogják támogatni". 

Szóval egyelőre marad minden a régiben, a Titanfall megjelenése első körben csak Xbox One-ra, Xbox 360-ra és PC-re várható, viszont jó hír, hogy nem vetették el teljesen a multiplatform ötletét sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)