Hirdetés

E3 2013 - Project Spark játékkészítő az Xbox One-ra és Windows 8-ra

|

Egy nagyon érdekes új programot jelentett be a Microsoftos Dave McCathy a cég E3-as konferenciáján.

Hirdetés

Az Xbox One-ra és Windows 8-ra is érkezik a Project Spark, ami egy nagyon innovatív játékkészítő szoftver lesz a Microsoft kínálatában.

A felhasználók a Kinectnek adott hangutasításokkal és a SmartGlass segítségével egész világokat hozhatnak létre a program digitális terében, a folyóktól, a hegyeken át egészen a füves pusztákig bármivel benépesíthetik a megálmodott területet. Különböző elemek hozzáadásával akár még saját várost is építhetünk.

A Project Sparkban mindennek és mindenkinek "agya" van és ezért a viselkedésüket is kedvünkre változtathatjuk. A bemutatott videón a felhasználó/játékos egy várost épített, amit hősökkel és ellenségekkel töltött meg, melyek mindegyikének saját MI kontrollált viselkedési mechanizmust is adott.

A közösség által készített elemeket meg is oszthatják egymással a felhasználók és szabadon hozzáadhatják őket a saját projektjükhöz, sőt, még a játékmenet közepén is változtathatnak magán a játékon.

Érdekes ötlet és biztos nagyon jól el lehet vele szórakozni, még amatőr szinten is. Mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)