Hirdetés

E3 2013 - Rayman Legends trailer

|

A Ubisoft E3 konferenciáján kaptunk egy kis ízelítőt a Rayman Legendsből is.

Hirdetés

Érkezett egy új trailer a Rayman Legendshez, ami alapján biztosan állíthatjuk, hogy megéri a hosszú várakozást.

Sokan morcosak voltak, amikor a Ubisoft bejelentette, hogy a Rayman Legends megjelenése csúszik egy kicsit, hogy a fejlesztők más platformokra is portolhassák a játékot. Az a most bemutatott videókból is egyértelműen látszik, hogy a derék kódoló srácok nem lazsáltak, mert amikor a legutóbb láttuk a játékot, akkor még nem volt ilyen szép.

A Rayman Legends megtartotta a szokásos mókás rajzfilmes külsejét és elragadó animációit, ráadásul már csak nem csak egy konzolon fog majd megjelenni. Azt hiszem ezért megbocsájthatjuk a Ubisoftnak, hogy megváratnak minket egy kicsit.

A Rayman Legends-et a Montpellier stúdió fejleszti és most szeptemberben már nem csak Wii U-ra, hanem Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is várható a megjelenése. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)