Hirdetés

E3 2013 - The Elder Scrolls Online PS exkluzív béta

|

A Bethesda játéka is szerepet kapott a Sony E3-as konferenciáján. "Egy új hajnal közeleg..."

Hirdetés

A Bethesda és a Sony megerősítette, hogy a The Elder Scrolls Online békés és szerető otthonra talál majd a PlayStation 4-en.

A The Elder Scrolls Online a sokak által szeretett egyjátékos sorozatból egy MMORPG-t csinál, amit - ha csak valami tragédia nem történik - a játékosok pont ugyanannyira fognak élvezni, mint a korábbi offline epizódokat. A Sony E3-as konferenciáján azt is bejelentették, hogy a The Elder Scrolls Online béta ideiglenes exkluzivitást élvez majd a PlayStation 4-en, ami azt jelenti, hogy elsőként a Sony konzolján lesz elérhető a játék.

A The Elder Scrolls Online megjelenése 2014-ben várható és nem csak PlayStation 4-en, hanem Xbox One-on is tiszteletét teszi a Bethesda MMO-ja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)