Hirdetés

E3 2013 - The Evil Within és a Wolfenstein is jön az új generációra

|

Nem vagyunk nagyon meglepve, de azért jól esik a biztos tudat: két nagyon fontos játékcímet is megerősítettek Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Sóhaj.

Hirdetés

A Bethesda Softworks pusztán formalitásból, de végre hivatalsan is megerősítette, hogy a Wolfenstein: The New Order és a The Evil Within érkezik Xbox One és PlayStation 4 konzolokra.

Május végén egy GameStar Hype műsorban egyébként mind a két játékkal foglalkoztunk, de ha többre is kíváncsiak vagytok, akkor olvassátok el a The Evil Within előzetest, illetve a Wolfenstein: The New Order cikkünket.

A játékokat már a bejelentéskor megerősítették PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360 konzolokra is, és persze akkor is szó volt "next-gen" verzióról, de megnyugtató a tudat, hogy pont arra gondoltak ennek kapcsán, amire mi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)