Hirdetés

E3 2013 - új Thief képek érkeztek

|

Garrett ugyan nem lopta el a show-t az E3-on, a fejlesztők kiadtak egy csokorra való fotót. Érdemes megnézni őket.

Hirdetés

A lopós kedvű Garrett az E3 előtt pár nappal egy trailerben mutatkozott be, ami gameplay jeleneteket nem, CGI-t viszont annál nagyobb mennyiségben tartalmazott.

Nagyon szeretnénk már látni, hogy milyen a tolvaj szemszögéből átélni az eseményeket, de videó helyett csak az alábbi képek vannak nekünk. Ezek pont elegek ahhoz, hogy betekintést nyerjünk a lopakodás, lopás és szekrényből kukkolás folyamatába. A most érkezett képek némelyike a Thiefből lett lopva, míg mások "csupán" artworkök. Bármely kategóriába is tartozzanak, az biztos, hogy megadják a kellő hangulatot, és felcsigáznak minket a játék 2014-es megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)